miércoles, 9 de mayo de 2012

Una Millor Actitud davant els canvis i els esvorancs emocional i digital


 • Revitalitzar OS en La Qorona


  Que es ? RevitalizaT

  RevitalizaT es un espai per compartir, per impulsar, per facilitar a petites i mitjanes organitzacions el transit als nous models que la crisis econòmica está demandant.
  RevitalizaT neix arrel dels resultats obtinguts en observacions fetes entre les families, les organitzacions empresarials i socials, i també en l'estudi del funcionament de organismes que gestionen recursos i territoris. RevitalizaT es la millor opció per fer front al socavon digital en que esta immersa la societat catalana i de la resta de pobles de l'estat espanyol Durant el 1er Quatrimestre de 2010, comerços, professionals autònoms i petits negocis suscriuen el seu interes en participar i s'incorporen a la Multiona de Tarquinos, una actuació que te per objectius FACILITAR un canvi d'actitut envers l'us habitual de Internet i les eines que proporciona i la seva relevancia per l'avanç de les persones i els negocis FACILITAR UNA RESPOSTA a preguntes com ara: XQèNO? estas en el mapa, XQéNO? tens memòria, XqèNo? dones les gracies ACOMPANYAR I AFEGIR VALOR


  Conocer + Compartir +


  La eleQtriQOna ?

  En busca de la Reputació perduda  Els bancs, han perdut totalment la reputació que tenien especialment en els punts on actuen en els aspectes de atracció, retenció i fidelització dels clients, ja siguin particulars , de comerços i de petites i mitjanes empreses. 


  Els